Zoeken
Rudy Morren - Verdronken land

Verdronken land

Rudy Morren

Het nieuwe meesterwerk van de winnaar van de Knack Hercule Poirotprijs 2020
Verdronken land

Rudy Morren

Het nieuwe meesterwerk van de winnaar van de Knack Hercule Poirotprijs 2020
Bestel nu
Omschrijving

Tijdens zijn verjaardagsfeest krijgt burgemeester en ex-minister Hendrik De Vuyst het bericht dat zijn kleindochter verdwenen is. Hoofdinspecteur Mortier wordt tegen zijn zin met de zaak belast en vindt het meisje ongedeerd terug. Twee dagen later wordt het lijk van De Vuyst opgedregd. Zijn rug vertoont vreselijke littekens en in zijn portefeuille zit een foto uit 1956 met vier jongens, onder wie de ex-minister zelf. Mortier start zijn onderzoek. Wanneer bij de afbraak van het internaat waar de vier verbleven een lijk gevonden wordt, komt het criminele verleden van De Vuyst aan het licht.

Auteur: Rudy Morren
Auteur

Rudy Morren (1963) werd bekend als acteur en schrijft sinds een tiental jaar ook scenario's van films en spannende televisiereeksen zoals Zone Stad (VTM), Deadline 14/10 (VTM) en Gent-West (VIER). Zijn thrillerdebuut Wild vlees (2019) werd enthousiast onthaald door pers en publiek. Met zijn tweede thriller Sneeuwspoor (2020) won Morren de Knack Hercule Poirotprijs. Inmiddels werden de filmrechten verkocht. In 2021 verscheen Verdronken land, dat eveneens genomineerd werd voor de Knack Hercule Poirotprijs.

Edities & Details
Audio download: Verdronken land - Rudy Morren
ISBN: 9789464102123
Uitgave: Audio download
Status: Aangekondigd
Datum: 29-09-2021
Prijs: € 3,25
Speelduur: 179 minuten

Bestel

Uitgeverij: Horizon Voorlezer: Michael Pas NUR: 305 - Literaire thriller THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Moderne en hedendaagse fictie BISAC: FICTION / Thrillers / Psychological
Meer boeken
Sarah Schmidt - Kijk wat ik gedaan heb
Sarah Schmidt
Stephen King - De buitenstaander
Stephen King
Xenia Kasper - Chimaera
Xenia Kasper
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: