Zoeken
Ava Corrigan - Fate: The Winx Saga deel 1

Fate: The Winx Saga deel 1

Ava Corrigan

Deze remake van de tekenfilmserie Winx Club wil je niet missen!
Fate: The Winx Saga deel 1

Ava Corrigan

Deze remake van de tekenfilmserie Winx Club wil je niet missen!
Bestel nu
Omschrijving

Op de Alfea Internationale School komen studenten van de Andere Wereld samen om te trainen, om magie te leren en om te ontdekken hoe ze hun krachten kunnen beheersen. Vijf studenten, volslagen vreemden, worden kamergenoten. De vijf meisjes willen wat elke tiener wil: erachter komen wie ze zijn. Maar wanneer een oud, al lang overwonnen kwaad plotseling buiten de kasteelmuren opduikt, worden deze tieners gedwongen hun krachten op de proef te stellen. Ze ontdekken een geheim dat zo krachtig is dat het alles wat ze weten in twijfel trekt.

Fragment

Auteur: Ava Corrigan
Auteur

Ava Corrigan is het pseudoniem van Sarah Rees Brennan, de auteur van The Demon's Lexicon-trilogie. Ze schreef samen met Cassandra Clare en Maureen Johnson De kronieken van Bane. Ook schreef ze drie romans gebaseerd op de populaire Netflix show Chilling Adventures of Sabrina. Ze woont in Ierland.

Edities & Details
Audio download: Fate: The Winx Saga deel 1 - Ava Corrigan
ISBN: 9789464101874
Uitgave: Audio download
Status: Aangekondigd
Datum: 16-09-2021
Prijs: € 12,99
Speelduur: 101 minuten

Bestel

Uitgeverij: Horizon Voorlezer: Nikkie Van Lierop Voorlezer: Verona Verbakel NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: feeën, elfen, enz. THEMA: Kinderen / tieners: fictie: magisch realisme THEMA: Tieners: fictie: fantasy romantiek THEMA: Kinderen / tieners: fictie: geïnspireerd door of aangepast van BISAC: YOUNG ADULT FICTION / Fantasy / Wizards & Witches
Meer boeken
Sara Shepard - The Good Girls
Sara Shepard
Jennifer Niven - Op mijn schouders
Jennifer Niven
Jennifer Niven - Ademloos
Jennifer Niven
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: