Zoeken
Johan Op de Beeck - De staatsvijand

De staatsvijand

Johan Op de Beeck

Het langverwachte vervolg op de bestseller Het complot van Laken
De staatsvijand

Johan Op de Beeck

Het langverwachte vervolg op de bestseller Het complot van Laken
Omschrijving

1956. De Koude Oorlog tussen Oost en West woedt in alle hevigheid. De Staatsveiligheid vreest dat iemand uit de hoogste kringen van het land geheime informatie lekt aan de Russische geheime dienst KGB en doet een beroep op Jef Van Hooff. Deze kapper uit Mechelen spioneerde tijdens de Tweede Wereldoorlog in bezet België voor de Britse geheime dienst. Jef Van Hooff moet het lek opsporen. Door deze gevaarlijke missie raakt hij tussen twee vuren, want als spion is hij jager maar ook opgejaagd wild.

Auteur: Johan Op de Beeck
Auteur

Johan Op de Beeck is geschiedkundig auteur en was voorheen journalist en hoofdredacteur van diverse media. Hij schreef vijf bejubelde bestsellers over het napoleontisch tijdperk: Napoleons nachtmerrie (2012), Waterloo (2013), een tweedelige biografie over Napoleon (2014) en Het hart van Napoleon (2016). Over de Franse geschiedenis schreef hij tevens De Zonnekoning (2019), dat wekenlang op nr. 1 stond. Over het ontstaan van België publiceerde hij Het verlies van België (2015). Hij is een van de belangrijkste non-fictieauteurs in België en brak als romanschrijver door met zijn literair debuut Het complot van Laken (2019).

Edities & Details
Audio download: De staatsvijand - Johan Op de Beeck
ISBN: 9789464101829
Uitgave: Audio download
Status: Aangekondigd
Datum: 07-09-2021
Prijs: € 4,33
Speelduur: 179 minuten

Bestel

Uitgeverij: Horizon Voorlezer: Tom Van Bauwel NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Historische misdaad en mysteries THEMA: België THEMA: Ca. 1950 tot ca. 1959 THEMA: Spionagethriller THEMA: Spionage en geheime diensten THEMA: De Koude Oorlog BISAC: FICTION / Thrillers / Historical
Meer boeken
Stefan Ahnhem - Motief X
Stefan Ahnhem
Sarah Pinborough - Over haar lijk
Sarah Pinborough
John Marrs - The One (De ware)
John Marrs
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: