Zoeken
Johan Op de Beeck - De staatsvijand

De staatsvijand

Johan Op de Beeck

Het langverwachte vervolg op de bestseller Het complot van Laken
De staatsvijand

Johan Op de Beeck

Het langverwachte vervolg op de bestseller Het complot van Laken
Bestel nu
Omschrijving

1956. De Koude Oorlog tussen Oost en West woedt in alle hevigheid. De Staatsveiligheid vreest dat iemand uit de hoogste kringen van het land geheime informatie lekt aan de Russische geheime dienst KGB en doet een beroep op Jef Van Hooff. Deze kapper uit Mechelen spioneerde tijdens de Tweede Wereldoorlog in bezet België voor de Britse geheime dienst. Jef Van Hooff moet het lek opsporen. Door deze gevaarlijke missie raakt hij tussen twee vuren, want als spion is hij jager maar ook opgejaagd wild.

Fragment

Auteur: Johan Op de Beeck
Auteur

Johan Op de Beeck is geschiedkundig auteur en was voorheen journalist en hoofdredacteur van diverse media. Over de Franse geschiedenis schreef hij de bestseller De Zonnekoning (2018), het tweedelige De Franse Revolutie (2022) en vijf bejubelde boeken over het napoleontische tijdperk: Napoleons nachtmerrie (2012), Waterloo (2013), de tweedelige biografie Napoleon (2014) en Het hart van Napoleon (2016). Ook Het verlies van België (2015) en Leopold II (2020) over de Belgische geschiedenis kenden een enorm succes. Tevens schreef hij twee historische thrillers: Het complot van Laken (2019) en De staatsvijand (2021).

Edities & Details
Audio download: De staatsvijand - Johan Op de Beeck
ISBN: 9789464101836
Uitgave: Audio download
Status: Aangekondigd
Datum: 14-09-2021
Prijs: € 4,33
Speelduur: 210 minuten

Bestel

Uitgeverij: Horizon Voorlezer: Tom Van Bauwel NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Historische misdaad en mysteries THEMA: België THEMA: Ca. 1950 tot ca. 1959 THEMA: Spionagethriller THEMA: Spionage en geheime diensten THEMA: De Koude Oorlog BISAC: FICTION / Thrillers / Historical
Meer boeken
Kristina Ohlsson - Ongewenst
Kristina Ohlsson
Ian Rankin - Blindeman
Ian Rankin
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: