Zoeken
Sarah Meuleman - Zie mij graag

Zie mij graag

Sarah Meuleman

Hoever ga jij om gezien te worden?
Zie mij graag

Sarah Meuleman

Hoever ga jij om gezien te worden?
Bestel nu
Omschrijving

De Vlaamse zusjes Lieve en Margot rijden met hun vader, bestsellerauteur Saul Mertens, terug naar huis na een feestelijke avond als de auto van de weg raakt en verongelukt. Niemand begrijpt hoe het ongeluk op zo'n stille landweg heeft kunnen gebeuren.
Vijftien jaar later worstelen beide zussen nog steeds met de gevolgen. Wanneer de excentrieke Saul verwikkeld raakt in de geruchtmakende verdwijningszaak van een jong meisje, heeft dat ingrijpende consequenties voor zijn dochters. Lieve keert terug naar de plek waar ze is opgegroeid om te achterhalen wat er is gebeurd. Hoe sterk zijn familiebanden? En hoeveel kun je vergeven?
Zie mij graag is een zinderende Vlaams-Nederlandse roman vol tederheid en suspense, over familie, verlangens en fantomen. Over weglopen van het verleden en toch weer omkijken. Over bang zijn om pijn te doen en toch weer te kwetsen. Over hoever we gaan om gezien te worden. Als wie we zijn. Of wie we liever waren geweest.

Fragment

Media
Quotes
Mixed Grill
'Een spannend verhaal dat soms de vorm van een thriller aanneemt, maar tegelijkertijd meer is dan dat. Sarah Meuleman stipt heel veel onderwerpen aan in het boek zonder dat dat ten koste gaat van het leesplezier. Heel slim schakelt ze tussen heden en verleden en tussen Lieve en haar zus Margot. Op deze manier lijkt Zie Mij Graag als een slimme puzzel in elkaar te vallen.'
Happinez
'Alle emoties worden aangetikt en niemand of niets is wat het lijkt. Indrukwekkend verhaal!'
Eveline Helmink
Het Parool
'Geraffineerd gebruik van taal [...] Meuleman heeft veel ballen hoog te houden en doet dat met verve.'
Isa Hoes
'Wat een heerlijk, spannend, ontroerend en verrassend verhaal - ik kon het niet weglaten!'
vrouwenthrillers.nl
'Zie mij graag is een verhaal dat liefde in een ander daglicht zet. Niet alleen zijn er vele interpretaties van liefde en liefhebben, ook gaat men erg ver om in de naam van liefde te handelen. Daarnaast heeft Sarah Meulemen een gigantisch psychologisch aspect aan het verhaal toegevoegd dat het weer een heel andere dimensie geeft.'
Auteur: Sarah Meuleman
Auteur

Sarah Meuleman is auteur en journalist. Ze schrijft voor diverse bladen van Vrij Nederland tot Vogue. Haar debuutroman werd genomineerd voor de Bronzen Uil en in Amerika uitgegeven, waar het lovende recensies oogstte. Meuleman houdt zich naast het schrijven bezig met het creëren van concepten voor internationale series.

Edities & Details
Audio download: Zie mij graag - Sarah Meuleman
ISBN: 9789048863334
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 21-09-2021
Prijs: € 12,99
Speelduur: 540 minuten

Bestel

Paperback: Zie mij graag - Sarah Meuleman
ISBN: 9789048833290
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 17-09-2021
Prijs: € 22,99
Omvang: 336 pagina's

Bestel

Digitale download: Zie mij graag - Sarah Meuleman
ISBN: 9789048833306
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 17-09-2021
Prijs: € 9,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Lebowski Voorlezer: Sarah Meuleman NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Hedendaagse levensstijl fictie THEMA: Relating to people with mobility or physical disabilities or impairments THEMA: Vlaanderen THEMA: Amsterdam BISAC: FICTION / Literary
Nieuws
Franse rechten van 'Zie mij graag' verkocht aan Gallimard!

Franse rechten van 'Zie mij graag' verkocht aan Gallimard!

De Franse vertaalrechten van de literaire roman van Sarah Meuleman zijn verkocht aan het gerenommeerde Gallimard Lees meer »

Shakespeare zou nu een Boektokker zijn

Shakespeare zou nu een Boektokker zijn

‘It doesn’t matter how tough you are, you’re not going to win in this place. Not on your own.’ - Jang Deok-Su, Squid Game Lees meer »

Meer boeken
Saskia Noort - Stromboli
Saskia Noort
Erik Jan  Harmens - Rigolettohof
Erik Jan Harmens
Fleur van Groningen - Swingers
Fleur van Groningen
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: