Zoeken
Carry Slee - Rik en Roosje - Een vrolijk kerstfeest

Rik en Roosje - Een vrolijk kerstfeest

Carry Slee

Rik en Roosje - Een vrolijk kerstfeest

Carry Slee

Bestel nu
Omschrijving

De klas van Rik en Roosje heeft een verrassing: ze gaan het kerstspel spelen voor alle ouders! Alleen Roosje maakt zich zorgen, want haar oma komt ook naar het kerstfeest en die wordt vast verdrietig van het verhaal over het lieve, kleine babytje dat moet slapen in een koude stal. En oma is toch al zo droevig omdat opa dood is... Dan bedenkt Roosje met Rik een geweldig plan: ze gaan het verhaal een beetje veranderen. Het wordt een kerstfeest om nooit te vergeten!

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Gebonden: Rik en Roosje - Een vrolijk kerstfeest - Carry Slee
ISBN: 9789049920630
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 25-10-2005
Prijs: € 6,95
Omvang: 32 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon Serie: Rik & Roosje NUR: 272 - Kleuterboeken THEMA: Kerstmis THEMA: Boeken voor zeer jonge kinderen, prentenboeken en activiteitenboeken THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: vieringen, feestdagen, festivals en speciale evenementen BISAC: JUVENILE FICTION / Holidays & Celebrations / Christmas & Advent
Meer boeken
Marianne Busser & Ron Schröder - Poeperdje is een held
Marianne Busser & Ron Schröder
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: