Zoeken
Victoria Farkas - De dierenpolitie

De dierenpolitie

Victoria Farkas

De dierenpolitie

Victoria Farkas

Bestel nu
Omschrijving

Merel is dol op dieren, net als haar familie. Ze hebben thuis een hond, drie poezen, twee cavia's, een hamster en vissen! Vlak voor de zomervakantie krijgt Merel een nieuwe buurjongen, Beer. Ze worden snel vrienden. In de vakantie mogen ze mee met Merels vader die bij de Dierenbescherming werkt. Na een melding bezoekt hij mensen om te controleren of ze wel goed voor hun huisdieren zorgen. Dan gebeurt er iets vreemds. De dieren die ze hebben bezocht, verdwijnen op mysterieuze wijze. Merel en Beer gaan als echte dierenspeurders op onderzoek uit. Wie zit hierachter?

Auteur: Victoria Farkas
Auteur

Victoria Farkas (1973) woont en werkt in Amsterdam. Met Bitter stapt zij op het pad van de klassieke whodunit en voert deze naar het Amsterdam van de 21ste eeuw.Bitter is de eerste in een reeks whodunits waarin Lucy Lam de hoofdrol speelt.

Edities & Details
Digitale download: De dierenpolitie - Victoria Farkas
ISBN: 9789048804238
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 20-09-2009
Prijs: € 4,99
Omvang: 86 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon NUR: 282 - Fictie 7 - 9 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Animals / Pets BISAC: JUVENILE FICTION / General BISAC: JUVENILE FICTION / Mysteries & Detective Stories
Meer boeken
Tjerk Noordraven - Monster Zoo 3
Tjerk Noordraven
Jennifer L. Holm & Matthew Holm - Squish 2: Een nieuwe start
Jennifer L. Holm & Matthew Holm
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: