Zoeken
James Worthy - Wat een leven

Wat een leven

James Worthy

Wat een leven

James Worthy

Bestel nu
Omschrijving

Het Wat een leven-project kwam ter sprake toen Pepijn Lanen en James Worthy elkaar tegenkwamen in het zalige Amsterdamse nachtleven. Wat een werk van epische proporties moest worden, resulteerde in een koortsachtig potje literair tikkertje. Een wervelende achtbaan met verwijzingen naar populaire cultuur en fabelachtige hersenspinsels.
Kun je er geen genoeg van krijgen, lees dan verder op wateenleven.tumblr.com.

James Worthy (1980) is freelance journalist voor onder andere Nieuwe Revu, Blend, CJP, Nowhere en Statemagazine. Onlangs verscheen zijn debuutroman James Worthy bij Lebowski Achievers in samenwerking met platenlabel Top Noth.

Pepijn Lanen (1982) is vooral bekend als rapper van De Jeugd van Tegenwoordig en Le Le. Hij is regelmatig te gast bij tv-programma's als De Wereld Draait Door, Doe Maar Normaal en de Nederpopshow.

Auteur: James Worthy
Auteur

James Worthy (1980) is schrijver en columnist voor Het Parool. Hij debuteerde in 2011 met de bestseller James Worthy. In 2012 verscheen zijn tweede roman Zwarte Sylvester, in 2016 gevolgd door een verzameling van zijn beste columns, Mottenballen voor de ziel. In 2019 verscheen de roman In de buik van de wolf.

Edities & Details
Digitale download: Wat een leven - James Worthy
ISBN: 9789048810932
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 16-05-2011
Prijs: € 4,99
Omvang: 64 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Lebowski NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Moderne en hedendaagse fictie BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Humorous / General
Meer boeken
Mick van Biezen - Zomersplinters
Mick van Biezen
Annejet van der Zijl - Rijke mensen zijn anders
Annejet van der Zijl
Heleen van Royen - Juice
Heleen van Royen
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: