Zoeken
Henk van Straten - Superlul

Superlul

Henk van Straten

Superlul

Henk van Straten

Bestel nu
Omschrijving

Superlul groeit op in een klein, christelijk dorp. Zijn aangeboren afwijking ¿ een lul haast groter dan hijzelf ¿ is gedurende zijn jeugd een bron van schaamte, zelfhaat en afzondering. Op zijn achttiende wordt het vooruitzicht van een leven als freak en kluizenaar hem te veel en springt hij uit zijn slaapkamerraam.
Die sprong zal zijn leven veranderen. Superlul breekt alleen maar zijn benen en wordt naar het ziekenhuis gebracht, alwaar het pikante nieuws over de jongeman met de reuzepik als een lopend vuurtje rondgaat. Hij verlaat het ziekenhuis als de god van het geslacht en gaat op kamers wonen in Amsterdam. Zijn naam gonst door de stad. Journalisten komen op zijn spoor. sbs6 zendt een shockdoc uit. Superlul is te gast bij dwdd (waar Yvonne Jaspers nog maar net op tijd kan wegduiken als hij zijn naakte lid op tafel kwakt) en wordt tijdens rtl Boulevard aangerand door Albert Verlinde. Lange Frans werpt zich op als beste vriend en manager. In rap tempo volgen een eigen column, een jurylidmaatschap en natuurlijk zijn eigen reality-soap: Superlul komt klaar.
Maar zo snel als je ster kan stijgen, zo snel kan hij ook weer ter aarde storten. Superlul bedriegt zijn vriendin Carice van Houten, verliest alle schnabbels, en dreigt zelfs lager in de bn'er-keten terecht te komen dan Regilio Tuur. Het zijn donkere dagen voor hem.
Gelukkig krijgt hij een laatste kans. Van John de Mol mag hij meedoen aan Celebrity Jungle Bungle, een gevaarlijke afvalrace op een tropisch eiland. Daar kan hij zichzelf bewijzen en zowel zijn sterrenstatus als zijn geliefde terugwinnen. Maar gemakkelijk zal het niet worden. Dit keer kan zijn grote lul hem niet redden...

Edities & Details
Paperback: Superlul - Henk van Straten
ISBN: 9789048851843
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 26-01-2022
Prijs: € 23,99
Omvang: 252 pagina's

Bestel

Paperback: Superlul - Henk van Straten
ISBN: 9789048811526
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 25-10-2011
Prijs: € 17,50
Omvang: 250 pagina's

Bestel

Digitale download: Superlul - Henk van Straten
ISBN: 9789048811533
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-10-2011
Prijs: € 9,99
Omvang: 301 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Lebowski NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Moderne en hedendaagse fictie BISAC: FICTION / Literary BISAC: FICTION / Humorous / General BISAC: FICTION / Satire BISAC: FICTION / General
Meer boeken
Tamar Berends - Iets warms graag
Tamar Berends
Annejet van der Zijl - Rijke mensen zijn anders
Annejet van der Zijl
Jan Van den Bosch - Goede vaders wijzen niet
Jan Van den Bosch
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: