Zoeken
Robin Raven - Olifanten in mijn kop

Olifanten in mijn kop

Robin Raven

Olifanten in mijn kop

Robin Raven

Bestel nu
Omschrijving

'Een ingepakte Liga vliegt voorbij. Die komt van Sjoerd. Als de meester weg is voor koffie, gooit Sjoerd altijd Liga's naar mijn hoofd. Sommige kinderen zeggen dat hij dat niet mag doen, maar Sjoerd roept gewoon dat iedereen zijn bek moet houden. Hij is blijven steken in een reptielenbrein. Te weinig hersencellen. Mama zegt dat ik hem moet negeren, maar dat lukt me nooit.'

Milo zit in groep acht van een gewone basisschool. Meestal gaat dat goed, maar niet altijd. Milo heeft asperger. Hij wordt gauw boos en kan zich niet beheersen. Hij heeft dan last van ¿olifanten in zijn kop¿. Vooral Sjoerd, de grootste pestkop van de klas, zorgt ervoor dat Milo vaak in de problemen komt.
Dan komt Johan, een eerstejaars pabostudent, stage lopen in Milo¿s klas. Algauw blijkt dat hij er niks van bakt. Hij is slecht in spelling en maakt de ene fout na de andere. Maar Milo en hij kunnen het goed met elkaar vinden en ze raken bevriend. Voor het eerst in zijn leven ontdekt Johan waar hij echt goed in is en lukt het Milo om om te gaan met de olifanten in zijn kop.

Olifanten in mijn kop is een grappig verhaal over een jongen met asperger en een student die eigenlijk nergens voor wil deugen. Toch weten juist zij elkaar te helpen!

Auteur: Robin Raven
Auteur

Edities & Details
Digitale download: Olifanten in mijn kop - Robin Raven
ISBN: 9789049925635
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 06-02-2012
Prijs: € 9,99
Omvang: 144 pagina's

Bestel

Gebonden: Olifanten in mijn kop - Robin Raven
ISBN: 9789049924799
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 16-09-2011
Prijs: € 12,95
Omvang: 144 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: handicap en leerachterstand THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: vrienden en vriendschappen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: schoolverhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / General BISAC: JUVENILE FICTION / School & Education BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Special Needs
Meer boeken
Carry Slee - Zomerbundel 10+
Carry Slee
Marloes Kemming - Fabulant 2
Marloes Kemming
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: