Zoeken
Pieter Feller - Kolletje en de verkleedkist

Kolletje en de verkleedkist

Pieter Feller

Kolletje en de verkleedkist

Pieter Feller

Bestel nu
Omschrijving

Kolletje is een vrolijk en eigenwijs meisje. Voor haar vierde verjaardag krijgt ze toversokken. Telkens als ze 'Katharina Orselia Laetitia' zegt, gebeuren er wonderlijke dingen!
Kolletje en haar vriendje Dirk beleven de grootste lol met de verkleedkist. Kolletje trekt een mooie prinsessenjurk aan en Dirk een stoer matrozenpak. Als Dirk ziek is, verkleedt Kolletje zich als dokter. Doerak, het hondje van meneer De Jong, doet ook mee met het verkleedfeest. Hij krijgt een jasje aan omdat het zo koud is, maar is daar niet zo blij mee. Gelukkig is daar Kolletje met haar toversokken.

Auteur: Pieter  Feller
Auteur

Pieter Feller wist al vroeg dat hij schrijver wilde worden, maar het duurde even voor zijn eerste boek verscheen. Inmiddels heeft hij meer dan vijftig boeken geschreven, waarvan die over Kolletje misschien wel het bekendst zijn.

Edities & Details
Gebonden: Kolletje en de verkleedkist - Pieter Feller
ISBN: 9789048813278
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 15-04-2012
Prijs: € 12,95
Omvang: 64 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon NUR: 272 - Kleuterboeken THEMA: Kinderen / tieners: fictie: fantasy THEMA: Prentenboeken: verhalenboeken: Verbeelding en spel THEMA: Boeken voor zeer jonge kinderen, prentenboeken en activiteitenboeken BISAC: JUVENILE FICTION / Fantasy & Magic BISAC: JUVENILE FICTION / Imagination & Play
Meer boeken
Pieter  Feller - De dikke Kolletje
Pieter Feller
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: