Zoeken
Ernst-Jan Pfauth - Gij zult bloggen!

Gij zult bloggen!

Ernst-Jan Pfauth

Gij zult bloggen!

Ernst-Jan Pfauth

Bestel nu
Omschrijving

Bloggen kost tijd, moeite en ontzettend veel doorzettingsvermogen. Maar het is het waard: met een blog kun je een breed publiek vinden en nieuwe kansen voor jezelf creëren. Gij zult bloggen is een bliksemstart voor iedereen die zich tot het blogevangelie bekeert, en staat boordevol tips voor een succesvolle blog. Ernst-Jan Pfauth bespreekt op heldere en aanstekelijke wijze alles wat je als blogger moet weten: het idee achter je blog, het bepalen van een onderwerp, de praktische uitvoering en de promotie van je blog. De lezer van Gij zult bloggen zal meteen de daad bij het woord voegen.

Ernst-Jan Pfauth (1986) is verslaafd aan bloggen. Als hij in 2006 - vier dagen na de start van zijn blog - een ruzie vastlegt tussen Jan Peter Balkenende en Paul Witteman, wordt zijn blog in één klap landelijk nieuws. Hij reist voor technologieblog The Next Web de hele wereld over, zet een succesvolle nieuwsblog op voor nrc.next, wordt in 2010 chef internet van NRC Media en publiceert een boek over bloggen: Sex, Blogs & Rock-'n-Roll.

'Uitgelezen. Moeiteloos. Met rode oortjes van de nieuwe wereld die ik ontdekte. (...) Pfauth schrijft ijzersterk. Kristalhelder, losjes, bijna ritmisch, zeer persoonlijk en toch niet te ijdel. (...) Zijn geweldige avonturen lezen als een schelmenroman' Matthijs van Nieuwkerk over Sex, Blogs & Rock-'n-Roll.

Edities & Details
Digitale download: Gij zult bloggen! - Ernst-Jan Pfauth
ISBN: 9789048815722
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 07-05-2012
Prijs: € 9,99
Omvang: 55 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Lebowski NUR: 958 - Computertechniek THEMA: Onderhoud en reparatie BISAC: COMPUTERS / Web / Blogging BISAC: EDUCATION / Computers & Technology BISAC: LANGUAGE ARTS & DISCIPLINES / Composition & Creative Writing
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: