Zoeken
Various / Other - Angry birds

Angry birds

Various / Other

Angry birds

Various / Other

Bestel nu
Omschrijving

Zijn kardinalen weleens knorrig? Zijn struisvogels vaak woedend? En zijn pinguïns soms van slag? Strijk eens tegen wat veren in en ontdek hoe het zit met boosheid bij een hele reeks vogels in de natuur en hun tegenhangers in de game. Maak kennis met het soms grappige, maar altijd geïrriteerde gedrag van agressieve vogels met een kort lontje. Net als in de game loopt de mate van boosheid op - geïrriteerd, opvliegend, kwaad en witheet - met als toppunt: de kwaadste vogels ter wereld. Op elk niveau vind je een complete beschrijving van het karakter van de vogels uit de game, met hun hobby's, hun levensverhaal en waarmee je ze echt kwaad van krijgt!

Als je dit boekje koopt, ondersteun je de National Geographic Society bij haar taak: bijdragen aan de kennis en de bescherming van het dierenrijk ... in het bijzonder van de vogels.

Edities & Details
Paperback: Angry birds - Various / Other
ISBN: 9789048815449
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 08-08-2012
Prijs: € 6,95
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Carrera culinair NUR: 253 - Natuur, plant, dier (> 12 jaar) THEMA: Kinderen / tieners; algemeen: vogels THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 12 jaar THEMA: Biologie, levenswetenschappen THEMA: Dierenrijk: algemeen THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: natuur, dieren, de natuurlijke wereld THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: wetenschap en technologie BISAC: JUVENILE NONFICTION / Animals / Birds
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: