Zoeken
Kristina Ohlsson - Engelbewaarders

Engelbewaarders

Kristina Ohlsson

Engelbewaarders

Kristina Ohlsson

Bestel nu
Omschrijving

In een bos aan de rand van Stockholm wordt het aan stukken gesneden lijk van een jonge vrouw gevonden. Ze wordt geïdentificeerd als Rebecca Trolle, een studente die twee jaar geleden is verdwenen. Wanneer Fredrika Bergman en haar team de dood van Rebecca onderzoeken, doen ze nog meer macabere vondsten. Het spoor leidt naar een oudere schrijfster en een obscure club van filmliefhebbers, die zich de Engelbewaarders noemt.

Auteur: Kristina Ohlsson
Auteur

Kristina Ohlsson is een van Zwedens succesvolste misdaadauteurs. Voordat ze fulltime schrijver werd, werkte ze voor OSCE (Organisation for Security and Cooperation Europe), de Zweedse Veiligheidsdienst en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Sinds haar overstap naar een literaire carrière is ze een veel voorkomende naam op nationale en internationale bestsellerlijsten.

Edities & Details
Digitale download: Engelbewaarders - Kristina Ohlsson
ISBN: 9789044335781
Uitgave: Digitale download
Status: Niet op voorraad
Datum: 02-10-2012
Prijs: € 7,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Literary BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Police Procedural BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / General
Meer boeken
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus - Illusie
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus
Stefan Ahnhem - Zonder gezicht
Stefan Ahnhem
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: