Zoeken
Ralf Mohren - Afslag Herberg de Troost

Afslag Herberg de Troost

Ralf Mohren

Afslag Herberg de Troost

Ralf Mohren

Omschrijving

Lente in Limburg, 2009. Jack Poels, voorman van Rowwen Hèze, publiceert onder de naam Herberg De Troost zijn eerste gedichten in Dagblad De Limburger. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan: al snel ontstaat het idee om deze als songteksten geschreven gedichten op muziek te zetten. Niet veel later begint Poels samen met kompaan Tren van Enckevort een nieuw bandje: Herberg De Troost.

Voor even verlaten Poels en Van Enckevort de snelweg waar ze met Rowwen Hèze al vijfentwintig jaar op voortrazen en nemen de toeristische route. Ze gaan op zoek naar een gevoel, het gevoel van Herberg De Troost. Niemand weet precies wat het is, maar het is te vinden in de ontspannen muziek van de band, in de weemoedige teksten van Poels, in de rustieke plekken waar ze optreden en het straalt af van de ontspannen sfeer op het podium.

Auteur: Ralf Mohren
Auteur

Edities & Details
Digitale download: Afslag Herberg de Troost - Ralf Mohren
ISBN: 9789048816385
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 13-11-2012
Prijs: € 8,99
Omvang: 255 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Carrera culinair NUR: 400 - Informatief en entertainment THEMA: Biografie en non-fictieproza BISAC: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / Personal Memoirs BISAC: MUSIC / General
Meer boeken
Hugo Borst - Ach, moedertje
Hugo Borst
Karin Luttenberg - Handlettering 123 doe je zo!
Karin Luttenberg
Bert Slagter & Peter Slagter - Ons geld is stuk
Bert Slagter & Peter Slagter
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: