Zoeken
Annemarie Bon - Het grote boek van Haas

Het grote boek van Haas

Annemarie Bon

Het grote boek van Haas

Annemarie Bon

Bestel nu
Omschrijving

Zijn naam is Haas...

... en alle kinderen zijn dol op hem

Haas is doodgewoon Haas. Maar hij beleeft wel allerlei avonturen. Hij mag mee-eten met Mol, hij heeft een losse tand en krijgt een erfenis. De ene keer is er circus in het bos, dan is er weer een marskramer. En dan heb je nog Kip. Wat is ze lief! Maar jammer genoeg voor Haas is hij niet de enige die gek op haar is.
In dit grote boek van Haas staan voorleesverhalen, knutsels, spellen en twee poppenkastverhalen, waaronder het populaire verhaal van Worteltjestaart.

Auteur: Annemarie Bon
Auteur

Annemarie Bon was biochemisch analiste, freelance journalist bij het Brabants Dagblad en hoofdredacteur van het kinderblad Taptoe, maar als jeugdboekenschrijfster vond zij pas echt haar draai. Ze is o.a. bekend van de boeken die ze schrijft over Haas, maar ze schreef ook zes jeugdromans.

Edities & Details
Digitale download: Het grote boek van Haas - Annemarie Bon
ISBN: 9789044342741
Uitgave: Digitale download
Status: Niet op voorraad
Datum: 02-07-2013
Prijs: € 4,99
Omvang: 122 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 272 - Kleuterboeken THEMA: Boeken voor zeer jonge kinderen, prentenboeken en activiteitenboeken BISAC: JUVENILE FICTION / Activity Books BISAC: JUVENILE FICTION / General BISAC: JUVENILE FICTION / Humorous Stories
Meer boeken
Marianne Busser & Ron Schröder - De vier kaboutertjes in de lente
Marianne Busser & Ron Schröder
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: