Zoeken
Caroline Huber - De reunie

De reunie

Caroline Huber

De reunie

Caroline Huber

Bestel nu
Omschrijving

Het tv-programma KRO De Reünie is al jaren een kijkcijferhit. Tijdens de research van het programma vertrouwen oud-klasgenoten de redacteur soms hun diepste geheimen toe. Ontroerende, indringende en soms schokkende verhalen. Veel verhalen worden in het televisieprogramma verteld, maar nog meer verhalen worden nooit uitgezonden. Omdat het te pijnlijk is voor de betrokkenen of omdat de verteller schade zou kunnen ondervinden als het in de openbaarheid wordt gebracht. Maar het zijn wel verhalen die de programmamaker bijblijven. Zoals de echtgenoot wiens vrouw zichzelf en hun twee kinderen ombracht, het verhaal van de Molukse gijzelnemer die Nederland wekenlang in de ban hield of de vrouw die jarenlang werd misbruikt door haar vader.

Caroline Huber is vanaf het begin van het programma redacteur bij KRO De Reünie. In De Reünie, verhalen die niet verteld konden worden tekende zij tien van deze verhalen op. De oud-klasgenoten blijven anoniem, zodat zij vrijuit kunnen spreken. De lezer krijgt ook een kijkje achter de schermen van het televisieprogramma: hoe kiest de redacteur een klas en wat zijn de afwegingen om een verhaal al dan niet uit te zenden? Wat hebben mensen met hun leven gedaan en wat heeft het leven met de mensen gedaan. Net als in het televisieprogramma draait het daar om in De Reünie, verhalen die niet verteld konden worden.

Caroline Huber (1959) is journalist. Als redacteur en eindredacteur werkte zij mee aan diverse human-interestprogramma¿s. Sinds zes jaar is ze researcher bij KRO De Reünie. De Reünie, verhalen die niet verteld konden worden is haar debuut als schrijfster.

Fragment

Edities & Details
Digitale download: De reunie - Caroline Huber
ISBN: 9789048819300
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 04-10-2013
Prijs: € 7,99
Omvang: 164 pagina's

Bestel

Paperback: De reunie - Caroline Huber
ISBN: 9789048809134
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 14-05-2011
Prijs: € 17,90
Omvang: 223 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Carrera culinair NUR: 402 - Waargebeurde verhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen THEMA: Familie en relaties: advies en kwesties THEMA: Bibliotheek en Informatiewetenschappen / Museologie THEMA: Waargebeurde verhalen: algemeen THEMA: Memoires BISAC: FAMILY & RELATIONSHIPS / General BISAC: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / Personal Memoirs
Meer boeken
Tami Oldham Ashcraft - Adrift
Tami Oldham Ashcraft
Stephanie Planckaert en Iluna Timmerman - Tiener en moeder
Stephanie Planckaert en Iluna Timmerman
Nadja Hüpscher - Geluk is met een K
Nadja Hüpscher
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: