Zoeken
Ilja Gort - Slurp à la Gort

Slurp à la Gort

Ilja Gort

Slurp à la Gort

Ilja Gort

Bestel nu
Omschrijving

Levensgenieten voor gevorderden.

In zijn succesvolle reeks Slurp-boeken beschrijft Ilja Gort elk jaar de belevenissen op zijn wijnchateau La Tulipe. Dit nieuwste boek, Slurp à la Gort, heeft als thema 'Tijd' en hoe die te verlengen door je activiteiten te verbreden, gezonder te leven en altijd de lekkerste wijn te kiezen. Gort biedt een verrassend kijkje achter de schermen van zijn bourgondisch bestaan en neemt de lezer mee naar de mooiste plekken van Frankrijk. Hij slurpt in een wijnpaleis in de Provence, geniet van de schokkende gebeurtenissen in een gruwelrestaurant in Les Landes, en wordt door een tochtige koe op de horens genomen in Normandië.
Met dit nieuwe boek bevestigt Ilja Gort zijn reputatie als beste Frankrijkschrijver van Nederland.

'Ik schater en krijg weer hoop, in de mensen, in de wereld. En in de wijn.'
- Onno Kleijn

'Ilja is wijn, wijn is Ilja. Ik zou hem willen drinken, die man.'
- Ronald Giphart

'Ilja Gort laat je watertanden. Hij schrijft zoals ik zou willen eten. Hmmm... Heerlijk!'
- Het Parool

Ilja Gort publiceerde ook: Leven als Gort in Frankrijk, Overleven als Gort in Frankrijk, De Nieuwe Wijnsurvivalgids, Slurp!, Ik slurp dus ik ben, Château Slurp, Slurp Grand Cru en de romans De Vrouwenslagerij en De Geluksvogel. In februari 2014 verschijnt Ilja Gorts hardboiled actiethriller Château Fatale.

Fragment

Auteur: Ilja Gort
Auteur

Ilja Gort is schrijver, wijnboer en tv-maker. Hij schreef onder andere Leven als Gort in Frankrijk, De Wijnsurvivalgids, een zestal boeken in de reeks Slurp! en de romans De Vrouwenslagerij en De Geluksvogel. Bij omroep Max heeft hij een eigen televisieprogramma.

Edities & Details
Gebonden: Slurp à la Gort - Ilja Gort
ISBN: 9789048822317
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 15-10-2014
Prijs: € 14,95
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Carrera culinair NUR: 447 - Wijn en dranken THEMA: Eten en drinken: alcoholische dranken THEMA: Humor THEMA: Frankrijk THEMA: Reizen en vakantie THEMA: Eten en drinken: dranken BISAC: COOKING / Beverages / Alcoholic / General BISAC: HUMOR / General BISAC: TRAVEL / Europe / France
Meer boeken
Meneer Wateetons - Over drank
Meneer Wateetons
Hannah Van Ongevalle - Come take a sip with me
Hannah Van Ongevalle
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: