Zoeken
Marianne Busser & Ron Schröder - Het kleurenwinkeltje

Het kleurenwinkeltje

Marianne Busser & Ron Schröder

Het kleurenwinkeltje

Marianne Busser & Ron Schröder

Bestel nu
Omschrijving

Marjolein is dol op kleuren. Daarom verkoopt ze allemaal gekleurde dingen om de wereld mooier en vrolijker te maken, zoals ballonnen, vlaggetjes, slingers, stiften en kleurpotloden. En natuurlijk heeft ze ook verf in alle kleuren van de regenboog.

Want in een wereld zonder kleuren zonder rood en geel en groen is voor iemand die kan verven echt ontzettend veel te doen!

Auteur: Marianne Busser
Auteur

Marianne Busser en Ron Schröder zijn een begrip in kinderboekenland. In hun omvangrijke oeuvre hebben ze telkens het juiste onderwerp en de juiste toon te pakken. Met veel fantasie, inlevingsvermogen en gevoel voor humor maken ze boeken die geliefd zijn bij kinderen, ouders, juffen en meesters.www.mariannebusser-ronschroder.info

Auteur: Ron Schröder
Auteur

Marianne Busser en Ron Schröder zijn een begrip in kinderboekenland. In hun omvangrijke oeuvre hebben ze telkens het juiste onderwerp en de juiste toon te pakken. Met veel fantasie, inlevingsvermogen en gevoel voor humor maken ze boeken die geliefd zijn bij kinderen, ouders, juffen en meesters. www.mariannebusser-ronschroder.info

Edities & Details
Gebonden: Het kleurenwinkeltje - Marianne Busser & Ron Schröder
ISBN: 9789048825691
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 09-01-2015
Prijs: € 9,99
Omvang: 32 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon Serie: De Winkeltjes NUR: 273 - Prentenboeken (<6 jaar) THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: fictie: verhalen in dichtvorm THEMA: Prentenboeken THEMA: Ontwikkeling: kleuren THEMA: Ontwikkeling: afmetingen, vormen en patronen THEMA: Prentenboeken: verhalenboeken: Verbeelding en spel BISAC: JUVENILE FICTION / Imagination & Play BISAC: JUVENILE FICTION / Concepts / Colors BISAC: JUVENILE FICTION / Concepts / Size & Shape BISAC: JUVENILE FICTION / Stories in Verse (see also Poetry)
Meer boeken
Marianne Busser & Ron Schröder - Van poezenhuis tot droompaleis
Marianne Busser & Ron Schröder
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: