Zoeken
Scott Reintgen - De held van Fabel

De held van Fabel

Scott Reintgen

Ook altijd een personage in een boek willen zijn?
De held van Fabel

Scott Reintgen

Ook altijd een personage in een boek willen zijn?
Bestel nu
Omschrijving

Indira Novelle staat al haar hele leven in de kantlijn, wachtend op een kans om als personage te schitteren. Dus wanneer ze hoort dat ze is uitgekozen om naar Fabel af te reizen en aan de beroemde Praktijkschool voor Protagonisten te studeren, een school die bekend staat om het afleveren van de allerbeste personages, kan ze haar oren niet geloven.

Maar Indira's droom om een held te worden valt in het water. Haar auditie loopt in de soep en bezorgt haar een plek in het bijfigurenprogramma, en pogingen om haar mentoren - bekende hoofdpersonages als Alice uit Wonderland en Romeo van Julia - hun ongelijk te bewijzen worden continu gedwarsboomd. Indira krijgt al snel het gevoel dat een slechterik de boosdoener is.

Het wordt op school steeds gevaarlijker en Indira ontdekt dat heel Fabel wordt aangevallen. Met haar nieuwe vrienden Maxi en Fenix aan haar zijde zoekt ze naar aanwijzingen om degene die hen met duistere magie bedreigt, te ontmaskeren. Maar hoe meer Indira ontdekt, hoe meer ze gaat twijfelen aan haar plaats in deze verhalenwereld. Kan een bijfiguur écht de held van het verhaal worden?

Fragment

Auteur: Scott Reintgen
Auteur

Scott Reintgen (spreek uit: Renkin) is leraar Engels en creatief schrijven en schreef al verschillende fantasy- en scifi-boeken. Hij woont in North Carolina samen met zijn vrouw en twee zonen.

Edities & Details
Audio download: De held van Fabel - Scott Reintgen
ISBN: 9789048858668
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 18-03-2021
Prijs: € 12,99
Speelduur: 530 minuten

Bestel

Gebonden: De held van Fabel - Scott Reintgen
ISBN: 9789048858644
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 17-03-2021
Prijs: € 16,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Digitale download: De held van Fabel - Scott Reintgen
ISBN: 9789048858651
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 17-03-2021
Prijs: € 9,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon Vertaler: Merel Leene Voorlezer: Dafne Holtland NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: literatuur, boeken en auteurs THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 10 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: fantasy THEMA: Kinderen / tieners: fictie: schoolverhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Books & Libraries
Nieuws
Overamstel in de media - week 1

Overamstel in de media - week 1

Een mooie start van 2022. Lees meer »

Kinderboekenweek 2021

Kinderboekenweek 2021

Het is weer zover: het is KINDERBOEKENWEEK, al de 67ste editie dit jaar! Van 6 oktober tot en met 17 oktober rennen we weer met z’n allen naar de (kinder)boekhandel om een leuk nieuw kinderboek uit te zoeken en bij besteding van meer dan €12,50 krijg je er zelfs het mooie gratis kinderboekenweekgeschenk bij (geschreven door Bette Westera, met illustraties van Pyhai). Lees meer »

Meer boeken
Ruby Coene - De Zussenmeren
Ruby Coene
Cora Sakalli - Rennen!
Cora Sakalli
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: