Zoeken
Manon Spierenburg - De sporen van de klauw

De sporen van de klauw

Manon Spierenburg

De sporen van de klauw

Manon Spierenburg

Bestel nu
Omschrijving

Net voordat het toeristenseizoen in Westwijk aan Zee in volle hevigheid zal losbarsten, trekt er ineens een spoor van vernielingen door de populaire badplaats. De Westwijkers staan voor een raadsel. In eerste instantie lijkt het om 'onschuldige' vernielingen te gaan, maar al snel blijkt dat er meer aan de hand is. Opgehitst door journaliste Ciska Beerenpoot beginnen de Westwijkers te morren. Ze hebben de toeristen nodig. Als zij wegblijven omdat de badplaats geterroriseerd wordt door een monster, betekent dat het einde van Westwijk. Burgemeester Loman, de vader van Jack en Tessa, krijgt de schuld. De vier van Westwijk gaan op onderzoek uit. Ze ontdekken dat degene die dit gedaan heeft overal monsterachtige sporen van klauwen heeft achtergelaten! Waar hebben ze deze keer mee te maken? En waarom komen ze ineens overal de supernerds Nico en Ens tegen?

De vier van Westwijk - De sporen van de klauw is het derde deel in de Westwijk-serie van Manon Spierenburg. Een unieke mix van De Vijf van Enid Blyton, een soap en een avonturenverhaal.

Fragment

Edities & Details
Digitale download: De sporen van de klauw - Manon Spierenburg
ISBN: 9789048830053
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 01-07-2015
Prijs: € 9,99
Omvang: 176 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon NUR: 282 - Fictie 7 - 9 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: misdaad en mysterie THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Action & Adventure / General BISAC: JUVENILE FICTION / Mysteries & Detective Stories BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship
Meer boeken
Tjerk Noordraven - Meester Spion
Tjerk Noordraven
Iris Boter - Zootje ongeregeld
Iris Boter
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: