Zoeken
Kazuaki Takano - Executie

Executie

Kazuaki Takano

Executie

Kazuaki Takano

Bestel nu
Omschrijving

Tijdens een briefing in Washington wordt de president op de hoogte gesteld van een bedreiging van de internationale veiligheid: een driejarig jongetje genaamd Akili blijkt de volgende stap in de menselijke evolutie te zijn. Hij is het meest intelligente wezen op aarde en kan toekomstige gebeurtenissen beter voorspellen dan de snelste supercomputers. Tegelijkertijd heeft Akili de emotionele belevingswereld van een kind - wat hem potentieel de grootste bedreiging voor de mensheid maakt.

Een Amerikaanse militair, Jonathan 'Hawk' Yeager, leidt een internationaal team van commando's diep de Congelese jungle in met de presidentiële opdracht om Akili te doden voordat hij zijn potentieel ten volle kan benutten. Maar Yeager heeft zelf een ziek zoontje thuis, dat alleen gered kan worden door Akili's grenzeloze kennis. Yeager raakt verstrikt in zijn persoonlijke drama en de ultieme strijd om de mensheid te redden.

Fragment

Auteur: Kazuaki Takano
Auteur

Kazuaki Takano werkte als scriptschrijver in Japan en Hollywood. Executie stond maandenlang in de Japanse en Duitse bestsellerlijsten, won meerdere prijzen en werd verkozen tot beste thriller van het jaar.

Edities & Details
Paperback: Executie - Kazuaki Takano
ISBN: 9789044348323
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 15-12-2015
Prijs: € 19,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Digitale download: Executie - Kazuaki Takano
ISBN: 9789044348330
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 09-12-2015
Prijs: € 9,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books Vertaler: Yolande Ligterink NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Thrillers / General
Meer boeken
Kristina Ohlsson - Stormwacht
Kristina Ohlsson
Stefan Ahnhem - De laatste spijker
Stefan Ahnhem
Stefan Ahnhem - Zonder gezicht
Stefan Ahnhem
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: