Zoeken
Jacob Grey - De Wildlingen - De zwerm

De Wildlingen - De zwerm

Jacob Grey

De Wildlingen - De zwerm

Jacob Grey

Bestel nu
Omschrijving

Nu de Spinnende Man is verbannen naar het Land der Doden, is het leven van Kra een stuk veiliger geworden, bevrijd van de duisternis die Blackstone zo lang heeft geteisterd. Maar al snel zorgt een nieuwe schurk voor corruptie en chaos in de stad.
Kra moet al zijn moed verzamelen om de strijd aan te gaan met de meest afschrikwekkende wildlingen. Duistere familiegeheimen worden onthuld - en Kra leert dat hij niemand kan vertrouwen.

Fragment

Auteur: Jacob Grey
Auteur

Er is weinig bekend over de mysterieuze Jacob Grey. Men zegt dat hij in een grote stad in de Verenigde Staten woont, waar hij 's nachts over straat zwerft terwijl hij zijn wonderbaarlijke verhalen verzint. Hij heeft een grote liefde voor dieren en praat ook tegen kraaien, maar niemand weet of hij hen echt kan verstaan.

Edities & Details
Digitale download: De Wildlingen - De zwerm - Jacob Grey
ISBN: 9789048830671
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 27-07-2016
Prijs: € 9,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Paperback: De Wildlingen - De zwerm - Jacob Grey
ISBN: 9789048837359
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 27-07-2016
Prijs: € 22,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon Vertaler: Lia Belt Vertaler: Lia Belt NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Action & Adventure / General
Meer boeken
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: