Zoeken
Gertjan Kiers - Vleesbijbel

Vleesbijbel

Gertjan Kiers

Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber
Vleesbijbel

Gertjan Kiers

Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber
Bestel nu
Omschrijving

Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.

Fragment

Auteur: Gertjan Kiers
Auteur

Gertjan Kiers is een geboren slager met een zeer brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.

Edities & Details
Gebonden: Vleesbijbel - Gertjan Kiers
ISBN: 9789048833337
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 20-03-2017
Prijs: € 34,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Digitale download: Vleesbijbel - Gertjan Kiers
ISBN: 9789048833344
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 20-03-2017
Prijs: € 14,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Carrera culinair Serie: Kookbijbels NUR: 440 - Eten en drinken NUR: 441 - Basis kookboeken THEMA: Algemene kookkunst en recepten THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Meer boeken
Rutger van den Broek - Toetjesbijbel
Rutger van den Broek
Julius Jaspers - BBQ, the next level
Julius Jaspers
Lynn van de Vorst - Met Lynn de keuken in
Lynn van de Vorst
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: