Zoeken
Alain Caron, Sharon de Miranda, Ramon Brugman, Leon Mazairac - Het BinnensteBuiten kookboek

Het BinnensteBuiten kookboek

Alain Caron, Sharon de Miranda, Ramon Brugman, Leon Mazairac

Het BinnensteBuiten kookboek

Alain Caron, Sharon de Miranda, Ramon Brugman, Leon Mazairac

Bestel nu
Omschrijving

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
Het tv-programma kent een keur aan experts. Zo gaan culinair expert Alain Caron en chef-kok Leon Mazairac het land in op zoek naar bijzondere en duurzame culinaire initiatieven terwijl hun collega-chef-koks Sharon de Miranda en Ramon Brugman twee keer per week in een keukenstudio een laagdrempelig, en betaalbaar of snel gerecht bereiden.


Net als in het populaire tv-programma bundelen de chef-koks ook voor dit kookboek hun krachten en schotelen de ze je lekkerste recepten voor. Geïnspireerd door haar kleurrijke achtergrond maakt Sharon gerechten uit alle windstreken. Ramon kookt met pure ingrediënten uit het seizoen. Sommelier Milton Verseput deelt bijzondere dranken en chef-kok Leon zorgt voor daarbij passende gerechten. Het BinnensteBuiten Kookboek bevat ruim 70 oude én nieuwe gerechten, aangevuld met inspirerende achtergrondverhalen van Alain Caron.

Fragment

Auteur: Alain Caron
Auteur

Alain Caron, geboren in Parijs, is een rasechte fijnproever van Franse origine. Hij heeft als cuisinier gediend in bekende sterrenrestaurants, praktisch iedere beroemde chef-kok op aarde geïnterviewd, kookrubrieken geschreven, gewerkt als culinair fotograaf, opgetreden als tv-kok en gejureerd bij 'MasterChef'. Momenteel presenteert hij het dagelijkse tv-programma 'BinnensteBuiten' en is hij jurylid in 'De Nieuwe Lekkerbek'. Daarnaast runt hij met zijn zoons en vrouw restaurant Café Caron en wijnbar Petit Caron in hartje Amsterdam.

Auteur: Ramon Brugman
Auteur

Ramon Brugman (1976) heeft een fascinatie voor alles wat met eten te maken heeft. Hij werd bekend met zijn YouTube-filmpjes Bakken met Baard en heeft jarenlang gewerkt als chef-kok en patissier bij Brasserie de Bank in Harderwijk. Sinds 2015 is hij wekelijks te zien als televisiekok bij het programma 'Binnenste Buiten'. Ramon mag zichzelf gerust master in de keuken noemen.

Auteur: Sharon de Miranda
Auteur

Sharon de Miranda (chef-kok) werkt in een restaurant waar mensen met een verstandelijke beperking werken. Van haar hand verscheen ook een kookboek: 'Kleurrijk Koken' met daarin recepten die naar haar eigen gemixte achtergrond wijzen. Geïnspireerd door een Nederlandse moeder, Surinaamse vader en half Indische oma maakt ze gerechten uit alle windstreken. En ze maakt, zo zegt ze zelf, de lekkerste hutspot van de hele wereld!

Auteur: Leon Mazairac
Auteur

Leon Mazairac (chef-kok) is eigenaar van Restaurant Podium onder de Dom in Utrecht. In BinnensteBuiten bezoekt hij mensen die net als hij een passie hebben voor eten, ambacht en ondernemen.Zijn motto in de keuken? 'Eenvoudig is al complex genoeg'. Niet voor niets is Leon afgelopen jaar door restaurant- en hotelgids Gault&Millau uitgeroepen tot 'Belofte van het jaar'.

Edities & Details
Digitale download: Het BinnensteBuiten kookboek - Alain Caron, Sharon de Miranda, Ramon Brugman, Leon Mazairac
ISBN: 9789048837120
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 29-03-2017
Prijs: € 14,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Carrera culinair NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Meer boeken
Julius Jaspers - Eenpansbijbel
Julius Jaspers
Simone van Thull - Inmaak- en fermenteerbijbel
Simone van Thull
Lynn van de Vorst - Met Lynn de keuken in
Lynn van de Vorst
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: