Zoeken
Rick Winkelman - De terugkeer van Formule 1 in Zandvoort

De terugkeer van Formule 1 in Zandvoort

Rick Winkelman

Het echte verhaal van de Dutch Grand Prix, verteld door de insiders
De terugkeer van Formule 1 in Zandvoort

Rick Winkelman

Het echte verhaal van de Dutch Grand Prix, verteld door de insiders
Bestel nu
Omschrijving

De Formule 1 terug in Zandvoort? Onmogelijk, dachten we lange tijd. Maar de eigenaren van Circuit Zandvoort durfden groot te dromen. Ze wisten de Formule 1 met een gewaagd plan en een revolutionaire verbouwing te verleiden tot een terugkeer naar de historische racebaan. Corona zorgde voor een jaar uitsel, maar in 2021 was het zover. Autosportjournalist Rick Winkelman kreeg de kans het hele proces achter de schermen te volgen. Hij schreef een uniek boek: het echte verhaal van hoe de Formule 1 na 36 jaar terugkeerde in Zandvoort.

Auteur: Rick Winkelman
Auteur

Rick Winkelman is autosportjournalist. Hij is commentator en senior redacteur bij Ziggo Sport en oprichter van SportcastNL. In het verleden was Rick hoofdredacteur van RaceReport en Formule 1-pitreporter/verslaggever bij RTL. Hij heeft verschillende boeken over autosport geschreven, waaronder biografieën van Tom Coronel en (samen met Coo Dijkman) Michael Bleekemolen.

Edities & Details
Uitgeverij: Inside NUR: 489 - Sportverhalen THEMA: Sportevenementen en management THEMA: Autoracen THEMA: Noord Holland THEMA: C 2010 tot c 2019 THEMA: C 2020 tot c 2029 BISAC: SPORTS & RECREATION / Motor Sports
Meer boeken
Thijs Zonneveld - Thomas Dekker
Thijs Zonneveld
Frank Krake - Rood Bloed
Frank Krake
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: